Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня громадо! Збираємо табір на веслах на початку вересня, 2 ночівлі, 3 дні, каяки, намети, гарна компанія!!! 2,3,4 вересня. Гриби, риба, но москіто! Дівчата велкам, бо є кому допомагати!!!
-
Вітаємо Rusla, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Дуже дякую 🙏
-
Вітаємо Anton, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, в яких банкоматах можна зняти USD?
-
Злапати можна. Регулярно пробуйте ввечері після 18 і вам 100% пощастить. Ще можна в інших провінціях. До Оттави їхати кілька годин, а шансів значно більше. Можу в особистих поділитися досвідом, якщо ви донатили, донатите чи будете донатити на зсу/медикам в Україні )
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Вітаємо Anna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Kolya, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
@ElSombrero [969919523] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 11/08/2023 20:24.