Всім добрий день!
Ви маєте гарантовану можливість отримати подарункову картку Tim Hortons в розмірі 25 доларів і ще одну в розмірі 50 доларів (+безкоштовна можливість посмакувати напоями і закусками) за легку участь у дослідженні від Toronto Metropolitan University!
Для цього Вам потрібно зробити свій внесок у дослідження українських жінок-біженців. Мене звати Тетяна, і я працюю науковим співробітником в проекті від Toronto Metropolitan University під назвою «Picturing the ambiguity of refugees hosting: A photovoice exploration of Ukrainian refugee women’s experiences with their Canadian hosts in the Greater Toronto Area»\ «Зображення неоднозначності прийому біженців: фотовойс дослідження досвіду українських жінок-біженок із їхніми канадськими хостами в районі Великого Торонто», який проводить доцент Аредж Аль-Хамад.
Мета цього нового дослідження полягає в тому, щоб описати та вивчити досвід прийому українських жінок-біженок у канадських хостів у межах Великого Торонто (GTA), включаючи труднощі, які виникли, можливості та рекомендовані зміни щодо правил хостингового розміщення для підтримки їхніх потреб і сприяння їх добробуту в Канаді.
Ми шукаємо 15-20 українських жінок. Ви можете взяти участь, якщо ви:
1) жінка, яка прибула до Канади за програмою CUAET\після початку повномасштабного вторгнення
2) здатні пригадати, сформулювати та розповісти про ваш досвід життя у приймаючій сім’ї, а також може комфортно спілкуватися, говорити та розуміти розмовну англійську чи українську на рівні середньої школи з метою надання згоди та розуміння запитань, поставлених під час співбесіди.
3) віком від 18 років
4) знаходитесь в Канаді 6 місяців або більше
5) маєте досвід проживання з приймаючою сім’єю під час вашого перебування в Канаді, і ви зараз не проживаєте з нею.
Що Вам треба буде зробити:
Щоб отримати подарункову картку Tim Hortons на 25 доларів:
• поділитись 3-5 фотографіями, зробленими в період проживання з хост-сім’єю, які відображають і представляють ваш досвід життя в приймаючій сім’ї
• зробити короткі підписи до цих фотографій
• взяти участь у онлайн-інтерв’ю з аудіо/відеозаписом через Zoom тривалістю 45-60 хвилин, де вам будуть задавати питання щодо вибраних вами фотографій і попросять розповісти про свій досвід життя в приймаючих сім’ях.
Щоб отримати подарункову картку Tim Hortons на 25 доларів і подарункові картку Tim Hortons на 50 доларів (плюс безкоштовна можливість посмакувати напоями та закусками):
• ви маєте бути учасницею, яка пройшла інтерв’ю, про яке я написала вище
• зібратись на спільному обговоренні з іншими жінками, які жили в хост-сім’ях, де ви будете мати можливість творчо розробити фотоілюстрації та метафори, які представляють ваш досвід життя в приймаючій сім’ї. Загалом потрібно 6-8 учасниць і 60 хвилин вашого часу.
Ваша конфіденційність гарантована. Винагорода за участь гарантована.
Якщо Ви зацікавлені і відповідаєте критеріям, будь ласка напишіть мені в особисті повідомлення! Дякую!
P.S. погоджено з адміністратором