Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Передамо свій рент, квартира - студія з ремонтом за адресою Isabella st центр Даунтаун з січня 2024 року, контракт до квітня 2024р ціна 1795.00 все включено. За подробицями звертайтеся у особисті повідомлення.
-
з обмеженим бюджетом краще взагалі не про Канаду думати, так багато хто вам розкаже історії як приїхали зі 100 доларами в кармані, але ці історії треба ділити навпіл і множити на 0. Можна обрати маленьке місто, не дороге але там зазвичай робота або на заводі, або ще якась тяжка, бо всі можливі більшь меньш роботи зайняті + може майже не будет транспорту + клімат. Якщо англійська вільно можете спробувати знайти роботу до приїзду в Канаду , може адміністратором чи менеджером( я не знаю що вам до вподоби), уже з готовим офером їхати простіше і поїдете у місто де і є ця робота. Але пошук роботи може забрати 4-6 міс і більше
-
Я Канаду люблю и вас сюда приветствую, но пожалуйста, перед даже планированием переезда найдите на ютьюбе самые негативные видео про Канаду и внимательно их просмотрите (типа «почему не стоит ехать в Канаду»). Большинство из тех видео на самом деле не про Канаду а про Торонто/Ванкувер, но вам это как раз подойдет.
-
Есть в Виннипеге работа, какая — это другой вопрос. Некоторые рынки существуют только в Торонто и Ванкувере, но если работать вне этих рынков (и мне кажется что большинство тех кто приехал по куаету в тех сферах не будут работать в ближайшее время (типа biotech research), то вроде в Виннипеге будет проще найти работу. Там меньше людей, меньше конкуренции, наверно так же меньше работ но соотношение работ-подающих все равно лучше.
-
В Торонто є робота? Порадьте будьласка де шукати!
-
Привіт ,хтось знає буде якась туса по закінченню літа?
-
Або в яких районах не треба жити? Хочу зромуміти де краще зняти квартиру, з урахуванням 2 дітей і без машини перший час.
-
Ваші діти в яку ходять, підкажіть будьласка?
-
-
Підкажіть хто з дітьми в Торонто. Чи потрібно обирати школу, або в найближчу від дому можна? Друг зі США залякав, погані квартали, небезпечні школи....
-
Вініпег. Але дивітся погоду в зимку.
-
Дякую А яке місто краще обрати для переїзду в Канаду? Щоб не дорого
-
Друзі всі привіт!🙂