Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ну нехай канадці лохи роками здають, а ми що, дурні? Прийшли, збрехали, і вуала)
-
З цієї точки зору ви звісно великий благотєтель, я ж не спорю. Але ж якщо починаєш життя в новій країні, для чого ці схеми нести сюди?
-
Блін, ну це капець Ви мені нагадали у фейсбуці один чоловік шукав людину з ліцензією масажиста. Типу він хотів під чужою працювати і тільки відстьогувати на лапу тому, чия ліцензія. Наш народ нічим не зламаєш Вам потрібно щоб вас кудись пілот з чужою ліцензією завіз, може щось зміниться у свідомості.
-
Ніхто не говорить що хтось лох а хтось ні, вам якщо ця інформація не потрібна, просто пропустіть її, навіщо ви починаєте цю дискусію! Мені здається ви доросла людина, але вам хочеться спорити і когось чогось навчити, але тут усі дорослі! Просто якщо воно вам не треба, пропустіть, прокляніть мене у своїх думках, але навіщо ви виносите це сюди? Я не хочу з вами сваритися чи спорити, постити собі настрій і вам! Гарного дня)
-
Вспоминаются немецкие схемы украинцев, брали айфон 13 про Макс в кредит и гоу ин Юкрейн. Но не все понимают что от каждого из этих возьмут своё во время военных действий или по окончанию их. Попробуй такую схему , повесил клеймо, а если и не возьмут своё , в Базе ЕС уже есть имена таких, которые туда не заедут даже проездом
-
Але в Україні жити погано, бо влада краде. А люди просто божі створіння 🤣
-
Подтверждаю схема рабочая сам так делал