Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
аааааа не дочитала
-
хоча дата дуже рандомна 🤔
-
єдиноразовий квиток на метро чи на автобус по Торонто
-
Здравствуйте. Возможно кто-то сможет подсказать куда нужно обратиться в такой ситуации: летела в Торонто по Украинскому паспорту, здесь получила загранпаспорт и теперь нужно вклеить визу. Куда обращаться? Так же ребенок въезжал по свидетельству о рождении, вписала её к себе в новый загранпаспорт т.к. очень долго нет свободных мест для подачи ей на паспорт. Нужно ли визу ребенка вклеивать в свой загранпаспорт?
-
Друзі, привіт! Мене звати Катя, я займаюсь розписом одягу, настінних муралів та картин 🙂 Додаю декілька моїх робіт, щоб показати, що вмію роботи та якість виконання 🫶🏼Територіально Міссісагуа. Можу розписати будь-який одяг під замовлення або картини. Настінні мурали потребують більше часу та залежать від розташування будинку/квартири. Мій інстаграм з більшою кількістю робіт:
-
Усім привіт Дівчатка, кому потрібен український лікар-косметолог(чистки,уколи і тд) напишіть в особисті Я її рекомендую
-
привіт кому потрібен тест g1 і допомога з автоінструктором пишіть в личку
-
Підскажіть українського сімейного лікаря в Торонто будь ласка 🙏🏻
-
Всім привіт.Мене звати Христина. Я майстер по ламінуванню вій Шукаю моделей Прайс: 30$ Також шукаю моделей на кератин(носка 6-8 міс),ботокс,холодне відновлення.Працюємо я і моя сестричка Ліля. Будете задоволені😍надоїло кожен день вирівнювати волосся?тоді запрошуємо до нас) Якщо когось щось цікавить,пишіть в приват) Або звертайтесь по номеру телефона або пишіть в WhatsApp (289) 788-6547 Локація Mississauga
-
Люди помогите,не можем дозвониться до красного креста с 8-ми утра звоним +18333541628 и никак,может есть ещё какой то номер?
-
Доброго ранку Адмін напиши мені будь ласка мені дуже потрібно.