Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Кто звонил?)
-
Доброй ночи. Кто сталкивался с такой странной ситуацией: сегодня позвонили мужу с вопросом, стал ли он на учёт в военкомате в Торонто🙄. Спрашивали где точно проживает и т д. Что за бред? Какой "военкомат" в Торонто? Какой-то развод? Звонили ещё кому-нибудь?
-
Привіт, глянь в фотографіях чату, там кидали кімнату в будинку за 700
-
Добрый вечер) Мы собираемся снять жилье на краткосрочный период. То есть без договора. Как считаете, можем ли мы попасть на такую махинацию по типу сдаче квартиры двум людям сразу? Типа вот мы заселились, а пришли другие люди мол мы тоже заселились и заплатили деньги Страшно как-то 😅
-
Вітаємо vova, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт усім! Чи є тут любителі квест кімнат? Ми з чоловіком шукаємо тіммейтів для квест кімнати THE LAB: LOCKDOWN (Escape room center REVOESCAPE, Scarborough). Тривалість гри - 80 хвилин. Плануємо на наступні вихідні (16 або 17 вересня). В описі гри зазначено, що оптимальна кількість гравців від 4 до 8, а нас тільки 2, тому б було чудово знайти ще 2-4 людей. Важливо: Climbing and crawling are required during this game, extra caution needed. Some of the players may need to go over a 1.8 m tall obstacle. Пишіть, якщо є якісь питання:)
-
Дякую
-
Добрий вечір. Я б вам порекомендував зателефонувати у конкретний Drive Test і уточнити цю інформацію. Але я думаю, що у кожному з цих пунктів повинна бути можливість вибрати польську мову під час екзамену на G1.
-
Кімната доступна с жовтня 700$ ,mississauga ,Ogden ave
-
податкують
-
Сумно звучить