Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Oleksandra [526856659] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 18/09/2023 04:10.
-
Привіт я майстер тату у Торонто.❤️ Більше 5 років досвіду.Допоможу з індивідуальним ескізом 🖤 Пишіть у телеграм або у інстаграм ( instagram.com/bash.oleksandra?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==( )
-
так можно укр подписку офрмить всего 100 грн, если сделать акк гугловский украинского региона.
-
@dor1an_r [297544713] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 18/09/2023 04:20.
-
Вітаємо Anika, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Я працював в Аптеці І наперед кошти я ні в кого брати не буду
-
Чому мошенники?
-
Доброго дня Буду летіти в Торонто з України 23 вересня Можливо комусь потрібно привезти ліки?
-
Людина хотіла зробити добре діло. Більше не захоче))
-
Ну я не збираюсь нікого розводити
-
Окей) Звертайтесь радий буду допомогти нормальним людям
-
А якщо серйозно то дякую. Якщо я щось згадаю по ліках то напишу в особисті.
-
Нормальные люди относятся с подозрением к предложениям анонимных людей в ТГ везти им лекарства из другой страны и скидывать им деньги когда именно таким методом регулярно разводят остальных. Если реально честная мотивация, то хорошо, надеюсь кому-то получится помочь, но ведь скептицизм тоже нужно понимать.
-
А тут я вже получився мошенник
-
То думаю запитаю в людей можливо потрібно