Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В тд буде дешевше і обирай одно сторонню якщо хочеш менше оплачувати але впишу укр права а не канадські 😅
-
Доброго дня. Питання моєї знайомої, тому будь ласка не сваріться на мене)) Ситуація така, вона хоче приїхати сюди у лютому на місяць, залагодити справи з документами, потім поїхати назад в Європу (в Польщу) закінчити навчальний рік і переїхати до Канади до свого хлопця. Тобто вона, як ви розумієте, коли приїде вперше отримає грошову виплату, вдруге звичайно вже ні. Питання: чи збереже вона статус укр в Польщі якщо вона туди повернеться напротязі 30 днів? Вона талановита студентка і навчається безкоштовно, але чи не може так статися що її переведуть на платний в зв'язку з поїздкою за межі єс? Я думаю ні, але людина переживає. Як ви вважаєте?
-
Щось дорого мені на рік за ці гроші
-
Вартість страхування залежить від багатьох факторі, тому просто так порівнювати вартість немає сенсу.
-
Дуже дякую.
-
Onlia добре тим, що враховує український стаж водіння (якщо звісно він є), але треба правильно заповнити. Вище в чаті писали: Але не плутайте там пункт, first time this driver received driver license, це не г2 чи гфул, а перший (українське) посвідчення. Його дати і пишете. А далі вже канадський вкажіть. І ще такий нюанс. Як я розумію, існують брокери - посередники між страховою компанією і водієм. Платите за послуги брокеру (разово), і він пропонує дешевші варіанти, які разом із сумою, що ви витрачаєте на брокера, все одно виходять дешевше в перерахунку на 12 місяців, аніж коли ти сам онлайн заповнюєш (виправте мене хтось, якщо я щось не так зрозуміла).
-
Доброго дня! Хтось завтра їде зранку на Ніагару? Напишіть в особисті, пліз