Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо камочка, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Підкажіть будьласка, чи є завтра якісь заходи в Торонто? Ярмарки, фестивалі чище щось . Куди піти провести час
-
Привіт! Де в North York можна купити сало?Українські товари?
-
Здається житло! Апартаменти в новому кондомініумі Upper East Village (район Leaside) 1 спальня + ден, 2 санвузли. Тихий безпечний район поруч з річкою та парками, дитячим майданчиком, магазинами. Зручно та швидко добиратись до центру, автобусна зупинка під домом. Житло здається вже з необхідними меблями! (За дуже вигідну додаткову плату). Здається мінімум на рік. Ціна 2500 за перші 2 місяці, потім 2700 + ~150$ комунільні. Будемо раді відповісти на питання. Список меблів: ⁃ тумбочки в прихожій ⁃ кухонний острів ⁃ барний стілець ⁃ обідній стіл + 2 стільці ⁃ диван ⁃ кофейний стіл ⁃ килим під диван ⁃ ТВ тумба ⁃ етажерка біла ⁃ етажерка темно-коричнева ⁃ ліжко (без матрацу) ⁃ шафа-органайзер в шафі купе ⁃ крісло в кабінет ⁃ мікрохвильовка
-
Доброго вечора, працюю страховим брокером, можу підібрати найкращу компанію)
-
Square one
-
Здається житло! Апартаменти в новому кондомініумі Upper East Village (район Leaside) 1 спальня + ден, 2 санвузли. Тихий безпечний район поруч з річкою та парками, дитячим майданчиком, магазинами. Зручно та швидко добиратись до центру, автобусна зупинка під домом. Житло здається вже з необхідними меблями! (За дуже вигідну додаткову плату). Здається мінімум на рік з 1 грудня. Ціна 2500 за перші 2 місяці, потім 2700 + ~150$ комунільні. Будемо раді відповісти на питання та відіслати фото.
-
Похоже нет раз человек покупает новую.😔
-
Я ще більше скажу Через 7-10 днів плюс мінус ( ми на той момент просто не знали з малим, що там знаходиться нутро авто) Ми коли приїхали на паркінг помітили як від переднього лівого колеса відчепився «бампер» Так що думаю саме у той момент її чи намагались вже викрасти чи встановили якийсь трекер