Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Скажіть будь ласка чи важко знайти житло в Торонто і за який період потрібно шукати?
-
Поки у вас нема довідки з роботи -практично взагалі без варіантів.
-
Я жила у сестри. Багато хто знімає житло помісячно. Кажуть це дорожче ніж якщо контракт на рік. Може зараз ще хтось поділисьтя досвідом.
-
Далі як варіант хостел або шукати хостів
-
На перші 2 неділі дають безкоштовний білет
-
Де тоді люди живуть коли прилітають якщо роботи ще немає, а її можна місяцями шукати
-
У нас є знайома яка вже другий рік сидить на шиї у дівчини яка її прийняла по доброті душевній. Людина англійську не вчить і на роботу не виходить. Тому тут до ньюкамерів відношення не завжди дуже гостинне в плані безкоштовного житла. Минулого року кажуть було простіше. Комусь так пощастило) А кому ні- готуйте довідку з роботи.
-
А волонтери завжди є в аеропорту, не знаєте?
-
Хто знає можуть і відмінити навіть до 31березня
-
те що вони там кожного дня є це 100 % , але вони працюють тільки до вечора з того що я знаю, тому якщо будете купувати квиток то краще на першу половину дня
-
Важче роботу знайти а ніж житло) але ж знов таки як кому повезе)
-
Я житло на 2й день знайшов і заїхав, без роботи, просто кинув йому скрін грошей на карті та проплатив за перший і останній .
-
Не лякай дитину) Легко знайти житло, питання в яких умовах і де розташовано і дуже велику роль грає орендодавець
-
Давайте проголосуємо хто за)
-
Хочу третю мову Канади українську
-
Дуже прикро)
-
Ну хто ж чекав що тут не всі знають українську)
-
Яж*