Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт)🫶 Підкажіть будь ласка, може хто знає..я шукаю приміщення для фітнесу Ідеально щоб я могла просто арендувати на пару годин в день. Можливо десь в фітнес клубах або в танцювальних студіях. Тут таке практикують? І якщо маєте контакти, буду дуже вдячна 🙏
-
Привет всем, я ищу работу, я живу в Торонто, я также могу работать на складе, у меня есть водительские права g2, и у меня есть машина, если у кого-то есть работа, пожалуйста, свяжитесь со мной
-
Вітаємо Andrew, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Elena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Oleg, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Вероніка, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня, в кого була відмова , що робили?
-
Может лучше позвонить в авиакомпанию спросить? Теоретически можно в салоне, как ноутбук. Но мало ли.
-
Вітаємо Anton, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Може хтось їде з України в Торонто чи можливо передати не велику річ.м.Львів
-
Дякую!!!
-
Вітаю! Відмова в чому?