Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Хто буде їхати з України в Торонто чи могли забрати невелику передачу
-
Вітаємо Святослав, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Александр, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзі, фото-відео звіт від бійців 26-ої артилерійської бригади імені Романа Дашкевича!!! Шини, гальмівні колодки і ремкомплекти супортів отримали!!! Шини Mazzini snow leopard lx 235/65R17 3014 грн/шт Колодки передні Remsa 1395 грн Колодки задні Remsa 960 грн Ремкомплекти супортів AUTOFREN 4шт 180 грн/шт Доставка Н/п 490грн Сума збору склала 15300грн Всім, хто долучився, дякують за підтримку і допомогу! Я окремо дякую всім за довіру мені!!! Все буде Україна 💪💪💪
-
С начала войны Россия заработала 550 млрд евро на продаже нефти и газа. Такие данные опубликовал Center for Research on Energy and Clean Air. ЕС остается крупнейшим импортером российских энергоресурсов. Основными покупателями являются Германия (28 млрд евро), Нидерланды (18 млрд евро) и Италия (17 млрд евро). После ЕС в списке главных покупателей следует Китай, который потратил более 143 млрд евро. Кроме того, РФ экспортирует энергоресурсы в Индию, Турцию и Южную Корею. energyandcleanair.org/ В США РФ продает тоже. Особенно алмазы и удобрения. Об этом писали американские СМИ.
-
Привіт всім) Роблю тур в Банфф 3-5 лютого Група майже зібрана. Залишилось 5 місць 5го лютого вже будемо в Пірсон о 6год ранку По програмі у нас: Озеро Луїз, погуляти в містечку Банфф, Гондола, каньйон Джонстон і прогулятись до 2ох водоспадів, термальні басейни з видом на гори, ніч в готелі зі сніданком. Групу супроводжую я і ліцензійна компанія Вартість з особи 665$can Входить: переліт, ручна кладь 43*33*23, трансфери по програмі, супровід, ніч в готелі зі сніданком. Додатково : Гондола 55дол і 16дол термальні басейни
-
Доброго дня😊 Мене звати Жанна. Я майстер манікюру з України 🇺🇦 з 18-річним досвідом. Інструктор-викладач. Працюю в авторській техниці апаратного манікюру без ріжучих інструментів❌✂️ Навчаю з нуля, та надаю курси підвищення кваліфікації. Буду рада новим знайомствам☺️ Instagram: www.instagram.com/zhannails_studio?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA== Локація: 3480 Havenwood Dr Mississauga L4X2M8
-
Вітаємо Anna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-