Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Hanna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день! Підкажіть, може є в чаті породіллі (не громадянки Канади), які народили в Торонто/Канаді? Цікавить чи є соц.допомога вагітним/породіллям, допомога на новонароджених чи дітей до двох років, може хто знає... може інши види допомоги, соц.підтримки? В цілому буду вдячна за будь-яку інформацію щодо вагітності/пологів/опіки маленьких діток в Канаді, щодо мед.обслуговування, соціальних пільг і т.п.
-
Допомога на дітей є тільки після 18 місяців перебування в Канаді.
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
Скажіть, будь ласка, в яких містах надають готель?
-
Також маю питання Що саме потрібно зробити в аеропорту після приїзду?
-
Яка може бути допомога на двох дітей 13 і 8 років. Сама без чоловіка, фрілансер піано вчитель , маю приблизно 2.500-3000$ за місяць Торонто Дякую
-
Зверніться в Ontario works, там вам все розкажуть. Вони там якось по своєму рахують с кожній конкретній ситуації.
-
Я хочу знати перед тим як їхати в яких містах надають готель цікавить саме Ванкувер
-
Саме в Онтаріо
-
Хто робив права на авто, підкажіть будь ласка, якщо є українські права, скільки часу займе переоформлення на Канадський зразок?