Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Оплата по факту получения?
-
Та пані що їде з Одеси і може забрати передачу це чистий лохотрон
-
Вона просить спочатку скинути гроші на картку а тоді може забере передачу
-
www.facebook.com/nazar.dolnyy?mibextid=ZbWKwL
-
Доброго ранку. Місяці 2 тому хтось з учасників запитував хто пому донатить на зсу. Так щоб донати дійшли до військових, а не загубилися по дорозі. Я бачила що тут в групі є волонтери, але чомусь тоді забула написати що мій брат також займається волонтерством. Nazar Dolnyy. Його можна знайти у фейсбуці. Він з Ужгорода. На сторінці все прочитаєте, він займається волонтерством з початку війни і людина відкрита до спілкування. Всю інформацію можна перевірити, тому якщо у когось є бажання перед різдвом допомогти зсу - ви знаєте до кого звертатись. Таких як Назар є багато, але це людина яку я знаю особисто і якій , повністю довіряю.
-
Якщо передача дорога, я б через незнайомих не передавала. Бо ще є варіант що візьмуть безплатно, а отримувати- як вийде)
-
Добрый день, дорогие мои Украинцы, я сейчас переехала в Одессу, с ребёнком, с Херсона. Без ничего буквально. Сейчас ищу работу, жилье уже есть но нужно платить за коммуналку и все дела ..И вообще не буду скрывать ну вот вообще без денег, я не наглею и карту писать не собираюсь. Но может кто-то может помочь, напишите пожалуйста" хоть немного а мне уже проще будет с малой..Это реальная ситуация..без всякого обмана и мошенничества
-
Володимир [1871341200] розблоковано
-
Володимир [1871341200] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 23/12/2023 19:28.
-
Пульт керування Пульт керування дроном RadioMaster TX16S MKII 16 CH ELRS М2 для спецпідрозлілу головного управління розвідки 🎯Ціль: 9 790.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/zGoVHz7AP 💳Номер картки банки 5375 4112 1103 8596 m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0kMWdZaTmhNBS8YNm4TrPWZzN7QZsDpTJaLLqbhSbgNfdWZCuG2wRfHmWyo4rtPG9l&id=100008176775933
-
А що їй в Одесі допоможе Service Ontario?😂
-
Чи є сьогодні якісь заходи цікаві ввечері?
-
@kriisss [418595655] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 23/12/2023 20:47.
-
Хей Торонто! Сумували за живою музикою? Не пропустіть найяскравішу подію цього місяця від UNMUTED! 🔥 🎶 Вже 23 грудня відбудеться ВЕЧІРКА НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ МУЗИКИ, де молоді українські музиканти виконають свої треки та кавери на відомі вам пісні! 📅 Дата: 23/12/2023 🕒 Час: 8:30 📍 Місце: 660 Caledonia Road, #Unit 105, Toronto, ON, M6E 4V8 🎤 Приготуйся до потужного саунду, що змішує найяскравіші жанри сучасної музики – від репу та попу до інді та електроніки. Не пропусти унікальну можливість відчути вайб сучасної української музичної сцени! Наша вечірка – це не лише музика, але й: 🔹атмосферна локація 🪩 🔹найсмачніші коктейлі та наш фірмовий глінтвейн 🍷 🔹на наших івентах збираються найкращі люди, тому приходьте провести час в класній компанії 🤍 🔹а також половина зароблених коштів буде надіслана на потреби наших військових, тому прийшовши на концерт ви зробите одразу кілька добрих справ - підтримаєте розвиток української музики та задонатите на ЗСУ🇺🇦 Не втрачай можливість провести з нами цей незабутній вечір ✨ 🎟️ Купуйте квитки за посиланням: www.eventbrite.ca/e/new-ukrainian-music-party-tickets-772386828797?aff=oddtdtcreator
-
Otakoї сьогодні є. Це івент з живою музикою для українців, я теж буду грати 🙂