Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня Хто може порекомендувати сімейного лікаря?
-
Вітаю 👋🏼 У звʼязку з розширенням, бʼюті студія шукає у команду майстрів: • makeup&hairstylist • eyebrow artist Локація: Etobicoke Вимоги: • ми шукаємо майстрів які проживають в районі Етобіко, або мають водійське посвідчення • володіння англійською мовою • досвід роботи від 3-х років Звертайтеся у особисті ✉️
-
Всім привіт! Шукаю SMM спеціалістів з проектами на фрілансі? Відпишіть в приватні, маю цікаву пропозицію 👌🏻
-
Вітаємо Yuliia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Алёнчик, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт хочу покинути Канаду(Торонто) якщо в когось є пропозиції по кредитам напишіть.
-
Супер. Спасибо!
-
Я подписан там хорошие предложения
-
Щас вам скину ссылку с инсты
-
Это уже хорошо). Спасибо.
-
На 5 человек гарачая путёвка - почти не реально... Я как-то н где не видела здесь турагенств...
-
В среднем цена на человека от 800$ с перелетом туда обратно с трансфером в отель и завтраком
-
Конечно лучше через туроператора) особенно если словить горячую путевку)
-
Maksim, можеш пояснити мотивацію?