Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
@andrii_tulup [6195304678] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 19/01/2024 10:42.
-
Я спеціаліст у сфері маркетингу🎯 З досвідом роботи понад 3 роки. Професійно займаюся: ✅таргет реклама ✅контекстна реклама ✅Телеграм бот ✅SMM ✅відео креативи ✅Оформлення сайтів ✅Оформлення сторінок ✅Розробка квіз сайтів Приводжу клієнтів у ваш бізнес із Facebook&Instagram❇️ Бажаєте підняти продажі та збільшити товарообіг💸 Якщо цікаво звертайтесь, домовимось про зідзвон, обговоримо умови співпраці. Мій інстаграм з робочими проектами та кейсами, для ознойомлення 😎 www.instagram.com/andrii_tulup?igsh=ZmN5MHJ2MGYwMTI=
-
Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни, кому потрібнo: Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) Сигapeти - (будь яка мaрка) Elf Bаr - (5000-9000 тяг) Лiки Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм
-
Доброго ранку, усім! Порадьте, будь ласка, туроператора
-
Доброго дня, хтось може дати номер телефону на страхову не дорогу ?
-
Добрий день! А може у когось є книги українською(паперові) і хтось може позичити почитати?🤗 Буду дуже вдячна!
-
Добрий день! Питання до українських студентів, які зараз навчаються онлайн в українських університетах/коледжах. Ви писали зимову сесію онлайн, чи вам перенесли здачу до наступної літньої сесії? Мій університет не дає мені можливості здати іспити онлайн, але дозволив написати у сертифікованих аудиторіях для здач іспиту (по типу як писати НМТ в минулому році). Можливо, у когось була схожа ситуація, чи знайшли ви такі аудиторії? Всім дякую за відповіді!
-
Вітаємо BABY, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Чи є тут такі хто подавався самостійно по гуманітарній програмі?
-
Вітаємо Liubomyr, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Dannl, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇