Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть будь-ласка, як отримати картку костко? Її тільки купляти треба чи є ще якісь варіанти? Дякую)
-
Привет, подскажите пожалуйста, кто знает как отправить в Торонто по CUAET свои личные вещи чтобы не платить за них налоги? Я читала когда-то что есть спец бланки , может кто слышал где их можно взять?
-
Шукаю кватриру 3br Торонто та околиці. Бюджет до 3000. Заселилися з 1 грудня. Якщо є що запропонувати, пишіть в приват повідомлення.
-
Всім привіт) Може є дівчатка які живуть на Місісазі ? Хто нещодавно приїхав і не мають тут знайомих Буду дуже рада знайомству Бо якось не вистачає дівчачих поседілок і прогулянок
-
Доброго дня , шукаю кімнату з початку грудня для себе в Toronto або Mississauga, Milton чи інших населених пунктах ближче до Торонто. Зараз проживаю у Мілтоні. Можливо хтось мені допоможе знайти? Наперед дякую🇺🇦
-
Я заходил в онлайн супермаркет и набирал продукты в корзину. Вышло тоже плюс минус как выше написали. 1200 в месяц на расходы в супермаркете (включая стиральные порошки, мыло, шампунь...). По опросу друзей в Торонто цифры аналогичные. Но вообще у каждого разные потребности. Кто-то только овощами питается, кто-то икрой и морепродуктами.
-
m.facebook.com/events/6301637589852894