Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Здається в оренду повністю мебльована кімната‼️ 👱♀️Тільки для ДІВЧИНИ 3️⃣-х кімнатне кондо (це квартира, а не таунхаус чи окремий будинок) 2️⃣-ві ванні кімнати 📍Toronto downtown на Wood Street 4️⃣ хвилини ходи від станції метро У квартирі є: 💚безлімітний швидкісний Wi-Fi 💚Smart TV 💚стрімінгові пристрої 💚повний набір кухонного обладнання 💚постільна білизна та сучасні меблі 💚тренажерний зал та всі необхідні зручності. 🚭🚫У квартирі суворо заборонено палити та на жаль, без тварин. 📃6 місяців мінімальний контракт 🗓Заселення з 1-го Лютого 💰Вартість 1350 $/міс Оплата тільки за першій місяць та завдаток Деталями з радістю поділимось у приватних повідомленнях Innova Hausing
-
Друзі українці, мені потрібна допомога в дуже цікавому питанні. Мій чоловік займається альтернативною енергетикою, вирощування енергетичних верб для подальшого використання щепи на тепло чи електро енергію. Тому стосовно запита шукаємо однодумців хто в цій темі альтернативної енергетики. А також в нас є бажання поспілкуватись з колегами науковцями які працюють при університетах. Тому у кого є вихід на університети які займаються біоенергетикою, альтернативною енергетикою чи вирощуванням енергетичних рослин. Ми будемо в Торонто з 1 по 14 лютого. Хочеться провести час щоб він був наповнений зустрічами
-
Привіт хто знає класний дитячий магазин у місісазі з іграшками розвивалками
-
Привіт 🙋🏼 Може хтось знає у Торонто або міссісагуа кастоправа ? Що вправляє кістки, а не масажі робить. Буду вдячна за допомогу
-
Шукаю сусідку (дівчину/жінку) для жінки 40 років. Заїзд з 01.02 в кімнату за 1300cad. Сплачувати потрібно буде половину 650cad./міс. Локація: 69 George street,York
-
Привет С котами на аватаре тебе х#й кто что предложит
-
Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни, кому потрібнo: Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) Сигapeти - (будь яка мaрка) Elf Bаr - (5000-9000 тяг) Лiки Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм
-
Куплю айфон 12,13,14, якщо хтось продає напишіть мені в приват будь ласка, дякую
-
Привіт, шукаю репетитора по французькому, у кого є контакти, поділіться будь ласка
-
528 xi 2008 рік As is Mississauga 3600$
-
Дівчата, привіт Шукаю роботу , бажано етобіко або міссісігуа, будь ласка 🙏🏼 Може хтось може допомогти, готова розглянути варіанти клінінгу або продавець в магазин Буду дуже вдячна ☺️
-
Всім привіт Хто знаєм де можна пограти компанією на приставці в футбол? Норт йорк чи в самом Торонто
-
Шукаю моделей на 3,4 та 5 Лютого для поповнення портфоліо‼️ Холодне відновлення волосся❣️(пошкоджене волосся) Кератин та ботокс❣️ 📍локація 507 lakeshore rd east mississauga Ботокс/кератин на волосся не нижче лопаток акційна ціна 100$ замість 200$ Холодне відновлення на волосся не нижче лопаток акційна ціна 80$