Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка , де було би краще зробити стерилізацію для моєї кішечки? Буду дуже вдячна за любу інформацію)
-
WP можна . SIN також ,але то віконечко працює до 7 чи до 8 вечора .Також можна сім карту купити і рахунок в банку відкрити в аеропорту
-
Люди це якась катастрофа, як оплатити довідки про несудимість в Польщі якщо я в Канаді?ні банк,ні paysend не бере оплати бо мала сума....я вже напевно всі програми перевірила...немає польської карти чи знайомих.хто платив поділіться,як ви це робили.Буду дуууууже вдячна!
-
Всім привіт! Мене звуть Олена. Пропоную послуги зі створення автоворонок чат-ботів.‼️ За допомогою чат-ботів Ви зможете збільшити кількість клієнтів х2 х3 -Ваш бізнес буде активним 24/7 і зростатиме швидше А у Вас завдяки цьому з'явиться вільний час, який Ви проведете з користю для себе або витратите на створення експертного контенту Кому цікаво пишіть у дірект
-
Вітаємо Elena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
@aytochkaaa [239914492] переслав повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 01/02/2024 22:09.
-
З 1 березня (якщо потрібно, можна на тиждень-два швидше) перездаємо апартаменти в Мідтаун, станція Еглінтон. 1 бедрум з великим балконом, 10 поверх. З 1 квітня можна вже буде переоформити контракт на вас 🙏🏼 У будинку є басейн та дуже гарна тераса на останньому поверсі з видом на даунтаун Також з нижнього поверху будівлі можна вийти у торговий центр Yonge Eglinton, що (з власного досвіду кажу) дуже і дуже зручно, є супермаркет metro, rexall, goodlife та багато інших магазинчиків 1-2 хв пішки до станції метро Eglinton та й дуже багато різних закладів поруч :) Ціна дуже приємна, 2345 CAD, ця ціна і залишається з 1 квітня.. З комунальних - оплата тільки за електроенергію, в середньому виходило 30-50 CAD. Пишіть в пп для більш детальної інформації!🙏🏼
-
🏝️Поїздки на Ніагару кожен день - це: ⁃ уся поїздка коштує 65$CA💸 ⁃ забираємо з Вашої адреси 🏠 ⁃ веземо до Ніагари 🚙 ⁃ чекаємо Вас там 2 години (якщо потрібно більше часу, то 5$CA з людини за годину) ⏰ ⁃ завозимо по Вашій адресі 🏡 Є додаткова поїздка за бажанням після Ніагари до закинутої фортеці, +15$CA з людини🏰 📞 Пишіть мені в особисті повідомлення.
-
Дякую за відповідь.мені через банк не проходить бо кажуть,що переказ має бути від 100 $
-
Вітаємо Julma, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇