Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
🏝️Поїздки на Ніагару кожен день - це: ⁃ уся поїздка коштує 65$CA💸 ⁃ забираємо з Вашої адреси 🏠 ⁃ веземо до Ніагари 🚙 ⁃ чекаємо Вас там 2 години (якщо потрібно більше часу, то 5$CA з людини за годину) ⏰ ⁃ завозимо по Вашій адресі 🏡 Є додаткова поїздка за бажанням після Ніагари до закинутої фортеці, +15$CA з людини🏰 📞 Пишіть мені в особисті повідомлення.
-
N [6366191735] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 03/02/2024 06:36.
-
Цікаво, що за фортеця? Не чула
-
Доброго ранку! Чи можна перебронювати номер у готелі? Ми приїхали на тиждень, а жінка з дітьми на три тижні. Чи може вона заселитися у наш номер після того як ми поїдемо? Стрьомно залишати чужу людину у готелі, який оформлений на мій паспорт, чи можна перереєструвати номер з мене на нею без волонтерів (вона свої два тижні вже відбуде через пару днів) І допомогти хочеться, але й якщо якісь проблеми виникнуть, то вони будуть моїми, так як номер зареєстрований на мене… а ми плануємо повертатися до Канади через півроку
-
Доброго дня. Чому в індивідуальному порядку? Пишіть будь ласка в цей чат, разом почитаємо, може всі разом будемо у вас працювати.😁
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи дуже прискіпливо в аеропорту Парижу слідкують за вагою ручної поклажі? Якщо хтось летів саме із Парижу)
-
Вітаємо Алина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Тиждень тому мед огляд зайняв 2,5 години - велика черга
-
@helloworldloream [6573759149] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 03/02/2024 17:03.