Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Точно парень? 😂
-
Имя напишите о себе расскажите. Тогда шансов будет больше.
-
Установите имя, фотку хотя бы. А то не поймешь как вас воспринимать. Пишет человек, а на авке 🦊 вряд ли девочки с вами захотят жить.
-
🙈Девочки пойдете к нему ?
-
Вітаємо Yes, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Freedom, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
@SCash4422 [347601437] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 06/02/2024 20:46.
-
Хотів поділитися зі спільнотою своїм досвідом вивчення англійської. В мене позитивний досвід тому може комусь буде корисним. Я шукав собі індивідуального викладача, але так і не підібрав із-за різниці в часі та ціни. Поки не натрапив на Київську компанію iknow. В них перевага що все навчання знаходиться на одній платформі, вправи, домашка, вчитель, розклад і.т.д. Но найголовніше це ціна 6-10 долларів за індивідуальне заняття. В них пробний урок безкоштовний, спробуйте. Якщо зареєструєтесь за цим посиланням, отримаєте безкоштовно ще +2 урока. iknoweng.com?ref=6554f011c5af1624a51b50d4
-
Володимир [1871341200] переслав повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 06/02/2024 20:54.
-
Друзі, звіт від бійців 28-ої ОМБр підрозділу саперів. Ударний дрон Fury Pro отримали, бійці безмежно вдячні всім, хто долучився до збору! Вся наша команда волонтерів дякує вам за довіру нам!!! Все буде Україна 🇺🇦🇺🇦🇺🇦💪💪💪 www.facebook.com/share/v/oiPYi6bCwbDSM6D4/
-
Вітаємо Yaroslav, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Олег, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо S, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)