Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Зруйноване житло: хто має право та як отримати? Читайте детальне пояснення як діє Державна програма Є-відновлення для постраждалих від воєнної агресії Також всі новини про нерухомість в одному каналі: t.me/novununeryhomostiUK
-
Вітаємо Агенція Нерухомості СЛОН, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
-
Молода і енергійна дівчина шукає роботу в Торонто. Відкрита для різних сфер діяльності та готова до нових викликів. Відповідальна, комунікабельна та швидко навчається. Хочу відзначити, що моя англійська на даний момент слабка, але я активно займаюся її покращенням. Працювала на виробництві буряку та на складі в Латвії 1 рік.Гнучкий графік вітається. Напишіть мені [[email protected]] для додаткової інформації. Дякую!
-
Всім доброго дня. Підкажіть де в Торонто можна купити гарний букет квітів? Може хтось займається цим.
-
Роман [1030508898] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 14/02/2024 20:45.
-
Вітаємо ., 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт всім !! Сподіваюся, у вас все добре. Я веб-розробник і дизайнер. Я відіграв важливу роль у впровадженні просунутих інтерфейсних рішень розробки за допомогою інтеграції React, Tailwind CSS, Bootstrap та API. Моє володіння технікою керування станом, хуками та маршрутизатором React забезпечило плавну навігацію між різними сторінками, покращуючи загальну взаємодію з користувачем. Я успішно співпрацював із зацікавленими сторонами, щоб створити надійні веб-рішення, оптимізував веб-сторінки для різноманітних пристроїв і проводив регулярні оновлення, забезпечуючи включення найновіших функцій і вдосконалень. Я шукаю роботу або будь-яку роботу, чи можете ви мені допомогти? Також я готовий розробити портфоліо чи сайти для вашої компанії
-
З 1 березня здається кімната для однієї порядної, охайної людини, Міссіссауга, ціна 950$ , оплата за першій та останній місяць. Всі питання в приватні повідомлення
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи можна пройти мед обстеження в Європі? Чи буде воно актуватися в Канаді для CUAET?