Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Мені б груди на два розміри збільшити) можете? Вибачте, а з чого ви взяли що я хочу схуднути?😂
-
Hey Guys! A guy came from Ukraine landed at pearson international airport today he is now in the airport, they told him theres no place in hotels for him now. He has no where else to go any suggestions/Advice?
-
А БАДи я не рекламую - я працюю з ними і веду людей до результату по концепції.
-
бо Ви написали що ніби всі бояться поправитись,то я й прокоментувала,що можу допомогти схуднути))Це не було до Вас особисто)
-
Зараз так багато людей чекає...
-
Як можна вести людей до результату по концепції з бадами і при цьому їх не рекламувати? Ви таємно підмішуєте їх в їжу клієнтам?
-
Ми говорили про те, що сметана без смаку, ніби обезжирена.
-
Ask on Facebook
-
They told him to wait till tomorrow Hope they will give him a place
-
Any*
-
Amy specific page?
-
Thanks Olga !
-
I am really sorry, I have a hundred of local groups on fb, but unfortunately can't remember where exactly but I definitely saw many people who were ready to help. Try to find smth like: ukrainians in Toronto, cuaet ontario, or smth
-
Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео), еІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕