Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Английский - Легко🇬🇧, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Не дають житло, тільки сім'ям з дітьми
-
Привіт! Я - Альбіна, досвідчений викладач англійської з 10-річним стажем 💫. Мої випускники володіють мовою відмінно 💕, і кожен з них - для мене особливий ✨🥰. Хочете, щоб ви та ваші діти досягли успіхів у майбутньому? Тоді чекаю вас на безкоштовному уроці для досягнення нових вершин в англійській мові 😊.
-
Ні, бо це зовсім різні речі. Медогляд - це міграційна служба, яка завірює вашу "принадність" для знаходження та роботи в країні. Хелскард - це ваше ID в системі державного медичного страхування, з яким ви можете безкоштовно отримувати консультації лікарів і т.д.
-
При зміні провінції знімаються бали при подачі на пр ?
-
Дякую
-
Так)
-
Arbnb?
-
Самий простий варіант це напевно Arbb
-
Доброго раночку. Читаю у чатах, групах, що почалась біда із посиланням на 2 тижні (безкоштовно у готелі). У мене квитки на 7 березня і от тепер думаю як би це не лишитись на вулиці, бо буду не сама (мама і брат). Може Ви порадите якісь варіанти на перший час, поки не орендую житло
-
Щоб не брати кредитні ліміти
-
Але можеш лише дебіт
-
Тоді і ту і ту зроблять
-
Скажіть будь ласка якщо робити банківську картку то робити тільки debit чи і кредитну?
-
Коли?
-
Здається кімната на першому поверсі в приватному будинку. В кімнаті може проживати дві людини, новенький чистий ремонт та вмонтована шафа. В квартирі ще одна кімната зайнята молодою парой. Сусіди в будинку також українці, приємні та порядні люди. На території будинку є галявина, де можна робити барбекю та відпочивати. Адреса: 20 St Clair Gardens Зручне розташування, транспортні розвʼязки та всі необхідні магазини, аптека і банки в пішій доступності. Заїзд можливий від 10 квітня. Ціна: 1250$ cad в місяць Оплата за перший та два останніх місяці. Без кредитної історії та довідок з роботи.