Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ви квартиру коли знімали? Наша 2,5 і дешевше я не знаходила.
-
Та в нас у сім'ї я працюю сам,на одну роботу,і так само...ви працюєте разом а він на двух роботах...ви що,разом з нижньою білизною все міняєте кожного дня,всій сім'ї...якби двум людям в сім'ї працювати,і один на мінімалці,то взагалі проблеми не було б...занадто багато вам потрібно для життя...квартира 2кїда 1к,може 1,5 це звичайна одна зарплата...трошки більше мінімалки...а у вас дві і ще хтось працює ...жирно...і егоїстично..комусь 4к достатньо,комусь і 10мало
-
Скільки часу ви в Канаді?
-
У мене двоє хлопців середня і старша школа. Їдять вони мабудь трошки більше ваших дівчат)) про машину ми ще тільки мріємо.
-
Владочка❤️ [311759509] переслав повідомлення. • Нові попередження: (3/3) ❕ • Дія: Забанений 🚷 до 21/02/2024 05:27.
-
Владочка❤️ [311759509] переслав повідомлення. Дія: Попередити (2/3) ❕ до 18/02/2024 05:57.
-
Владочка❤️ [311759509] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 18/02/2024 05:57.
-
-1️⃣5️⃣% на першу процедуру !!! 🙋🏼♀️Мене звати Влада і я сертифікований майстер з ✨ламінування вій. ✨фарбування та оформлення брів. ✨ламінування брів. Я допоможу тобі підкреслити твою природну красу 😍 ✅працюю на професійних матеріалах з України. ✅ швидко та якісно. ✅доступні ціни. 📍Mississauga, ERIN MILLS Instagram : www.instagram.com/diakova_lashes?igsh=MXE4eHFndnhmbm9wbA%3D%3D&utm_source=qr
-
Вітаємо Vladyslava, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго ранку) Шукаю кімнату для 1 дівчини, бажано район downtown. Дякую)
-
Вітаємо Anastasiia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка, можливо хто знає, які в Торонто є платформи для здобуття освіти ? Можливо курси у певних коледжах , професії які можна опанувати досить швидко з сертифікатом і правом на роботу у Канаді .
-
Доброго ранку ))) чи має хтось можливо зеленку ??