Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю, Мене звати Ксенія. Я творець контенту для Instagram ✨ Моя спеціалізація - створення постів, сторіс, відео рілс, які привертають увагу клієнтів📲 Що я можу запропонувати вам: • Корекція візуалу сторінки (хайлайтс, сторіс); • Щоденні сторіс, що демонструють процес та результат; • Регулярне розміщення контенту (пости, сторіс, Reels); • Створення та запуск реклами в Instagram для залучення нових клієнтів та збільшення продажів; • Економія Вашого часу Якщо ви зацікавлені в моїх послугах пишіть в особисті✨
-
Вітаємо Ксенія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Теж цікавить
-
З 1 березня здається окрема кімната в 2-х бедрумній квартирі для однієї працюючої людини. Park Lawn Road 3 хв від автобусної зупинки. Найближчі метро Old Mill. Ціна 1300 $ з інтернетом та комунальними послугами, перший і останній місяць. За подробицями пишіть особисті повідомлення.
-
🚨Привет. Кто подскажет. Ручная кладь с рюкзаком пройдет в кабину ✈️? Или рюкзак посоветуют как еще одну ручную кладь?
-
А если билет без багажа, то ручную кладь все равно можно?
-
Любі друзі🤩 Це нагадування про крутезну вечірку, яка відбудеться вже зовсім скоро🤫 🔜Вже в цю п’ятницю SHINING STAR🤩презентує вам ❤️🔥«Miss Україна Party»❤️🔥 Ми підготували для вас надзвичайну кількість сюрпризів та призів🎁 1 місце – професійна фотосесія від відомого фотографа Tim Leyes😱📸 2 місце – 200$💵 3 місце – 100$💵 Інші дівчата-учасники також отримають подарунки від нас🥰 Вхід,як і завжди, для Ukrainian girls👩🏼безкоштовно + drink Для чоловіків – 25$ 🎧DJ Alter 🎧DJ Emiilliano 🎧DJ IHOR Наша локація залишається незмінною 📍Restaurant “Fregata” 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4 Ми обіцяємо вам шалені емоції та незабутні враження😈💋 Чекаємо кожного🫶🏼
-
Житло не отримаєте,гроші і ворк перміт так
-
Житло не отримаєте,гроші і ворк перміт так
-
Andrii [1167418256] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 22/02/2024 01:28.
-
Доброго вечора, у зв'язку з переїздом продаю телевізор Toshiba 55, купляв в травні 2023 року, ідеальний стан. Любий тест на биті пікселі. Android. Ціна 400 cad, можливий адекватний торг www.bestbuy.ca/en-ca/product/toshiba-55-4k-uhd-hdr-led-fire-smart-tv-55c350lc-2023-only-at-best-buy/17071544
-
@yanotik_odessa [490779331] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 22/02/2024 01:48.
-
Так так, вам не здалось! Це «Українські небилиці» частина 3 у Міссісасізі!😉 Приходь 22 лютого на вечір українського гумору про все на світі, щоб максимально відпочити та зарядитись позитивними емоціями. Після стендапу залишайся на безкоштовні уроки сальси. 😏 Де? Canvas Art Bar, 80 Lakeshore Rd E, Mississauga Коли? 22 лютого, 8pm Квитки? В шапці профілю за посиланням Кількість місць обмежена. Давай з нами! З нами класно🫂 www.eventbrite.ca/e/ucrazy-stand-up-salsa-lessons-in-mississauga-tickets-840619023127?aff=oddtdtcreator www.facebook.com/profile.php?id=100089380575471&mibextid=hu50Ix www.instagram.com/ucrazystandupcomedy?igsh=c2lxMnM4dXF5c3lw