Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте, предоставляю удаленное сотрудничество. Если интересно пишите +
-
Якщо це правда
-
Так що тип підняв норм капулю
-
Там рахунок 1-6 зараз
-
Вітаємо Валерія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
🔥🤙
-
Кому цікаво пишіть Вперед платити нічого не треба
-
Є ще інформації, матч через 50 хвилин
-
Нормально?)
-
1:6
-
Продам нові кросівки Nike dunk low ,придбала на stock x ,не підійшов розмір ,самовивіз метро Vaughan 🙃
-
@chasha_kavy [821511490] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 28/02/2024 20:54.
-
Біток почав падати, ну, а я з фіксованою сумою грошей, пішов поповняти свій рахунок на американській біржі InteractiveBrokers Якщо захочете теж відкрити рахунок то переходьте за цією рефералкою : ibkr.com/referral/mark2533
-
I have these AirPods Max for sale, they are space gray I have their original box we can check them at the Apple Store I’m asking for $500
-
Доброго дня! Мене звати Мілена. Хочу запропонувати вам свої послуги СММ-спеціаліста. 📸 Якщо вам потрібне повне упакування профілю в instagram, створення логотипу, брендінгу та розвитку вашої сторінки в соціальних мережах, буду рада вам допомогти! Маю тільки позитивний досвід в роботі з клієнтами) Зараз мешкаю в Торонто та готова до кооперації 🫶 Кому цікаво, пишіть мені в особисті повідомлення!
-
@chasha_kavy [821511490] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (2/3) ❕ до 28/02/2024 20:57.
-
Вітаємо Anna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇