Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Служба же ви зареєстрували рахунок. Типу CityName Hydro
-
Біли виставлятимуться періодично, і відправлятимуться на пошту (електронну). Раджу зайти в ту систему та налаштувати автосплату
-
Шукаємо з подругою бейсмент або кімнату в Торонто , розглянемо всі варіанти
-
Доброго дня! Можливо хтось знає чи користується послугами юриста, адвокати ? Можете порадити спеціаліста ( бажано зі свого досвіду) ? Когось хто розбирається у законах то може допомогти з їх оформленням Дуже дякую
-
Да но тянется что то долго
-
🇺🇦 Потрібна довідка з України закордоном? Надаємо послуги з отримання та доставки: - Довідок про несудимість - Свідоцтв ( про народження, про розірвання шлюбу, про одруження та інших) - Витягів ( про народження, підтвердження дошлюбного прізвища, та інших) - Довідок з міністерства освіти: Пропідтвердження періоду навчання, довідка про отримання атестату, довідка про те, що абітурієнт пройшов повний курс навчання останнього класу(курсу). - Виписки про рішення суду Доставка по всьому світу за допомогою DHL.
-
Всім привіт, в мене питання до всіх: Якщо б у вас була змога купувати нормальні стікі heets поштучно, через з мене особисто при зустрічі, то хто б розглядав би такий варіант. Мені цікаво, тому що, в мене є змога це зробити, треба лише розуміти скільки людей будуть зацікавлені.
-
Добрий ранок , хотіла дещо спитати. А якщо я хочу відвезти документи самостійно , яким чином потім їх самостійно забрати ? Має прийти якесь повідомлення на почту ? І ті всі документи подтрібно покласти в конверт разом з паспортом , щоб кинути в поштомат ?