Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет , кто то едет 2 апреля Торонто -Оттава и обратно?
-
Простите, но все плохо( Вытяжки нет, даже вентканала..., все запахи с кухни будет в комнате(
-
Доброго вечора, шукаю курси перукаря і процедур відновлення волосся . Якщо хтось володіє інформацією , напишіть мені будь ласка, дякую🌸
-
-
Вітаємо Eugene, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо 🫧 𝑀𝒶𝓇𝓉𝒶 🫧, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрый день В Торонто требуется Кондитер🧑🍳, можно без Кондитерского образования, отвечу в личных🙌🏻
-
Цікавить в яких центрах Rogers , працюють консультанти українсько-російсько мовні???? Етобіко-Міссіссага??? Якщо хтось знає, дайте адресу, спасибі
-
Усім привіт !) Можливо хтось з вашим знайомих буде летіти з України в Торонто (найближчим часом). Дайте знати будь ласка, хочу передати невеличку посилку (100грам) . Я оплачу 🙏💕
-
Українська онлайн школа запрошує на вивчення чеської, турецької, англійської, іспанської, польської, словацької, німецької, французької та італійської мови для дорослих та дітей! Якщо зацікавило, пишіть в приватні повідомлення та підвищуйте свій рівень в знаннях мов💌 Чекаємо саме на вас 🤗
-
Вітаємо Viktor, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇