Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт хлопці, я МАЙСТЕР ЧОЛОВІЧОЇ стрижки 💇♂️ НА ДОМУ🏠 Працюю з 9:00-21:00 ⏰ Ціна: Чоловіча 25$ 💸 Борода 10$💸 Дитяча 20$💸 101 Subway Cres, Etobicoke ON M9B 6K4
-
не анулюють, просто не буде права на роботу, виплат і тд вона буде як звичайна туристична віза
-
Як пощастить може бути і в Міссісазі
-
якщо попросять, то так (до 31 березня)
-
Майже всі на початку 1000$, десь через пів року 2000$
-
Вітаємо Sergii, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт! Хтось пересилав речі поштою із Європи до Канади? Якщо так: поділіться досвідом 🙏🏻 Дорого вийшло? Довго їхало?
-
До 10$ на вихідних, цілий день (туди-назад), потягом
-
в CIBC точно 1000$ і в мене і у всіх знайомих на початку так було, на 2000$ підняли через пів року тільки
-
Підкажіть будь ласка, чи є безкоштовна допомога по заповненню заявки на повернення податків
-
Терміново здається кімната у квартирі. Район - North York, Finch subway station. На довгий термін. Кімната повністю мебльована+постільна білизна, полотенця, дещо з посуду. В квартирі живе молода пара в іншій кімнаті. Бажано одній людині. 1250$ В ціну входять усі комунальні та інтернет. Будинок чистий у гарному районі. Поряд магазини, аптека, кафе, ресторани, поліклініка, усі банки, парк, 24/7 заправка, автобусна зупинка 1 хв. Прямий автобус у центр - 30-45 хв, до метро 10 хв. Пишіть в особисті. Скину фото.
-
Цієї пʼятниці❗️ Ми повернемо вас у минуле на нашій вечірці 80-90х🤩 It will be magical🥹 - Українські та англійські хіти 80-90х🪩 - Атмосфера🎇 - Танці💃🏻🕺🏻 - Та конкурс на найкращий костюм👯♀️ 🎧 DJ Emiliano 🎧 DJ Dimit 🎧 DJ Ihor Одягайте, що душа бажає💔 Відчуйте на повну цю енергетику. Беріть з собою аксесуари, адже це доповнить ваш образ😌 Розпочинаємо о 21:00⏳ Girls – проходять безкоштовно🎀 Men – 25💲 До зустрічі вже у цю п’ятницю🫶🏼 Бо ми розірвемо цей вечір🤯🔥 📍Restaurant “Fregata” 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
Продам новую лампу в связи с переездом Меняется свет , яркость, платил екстра за сборку. Вытягиваешься до 1.85м Не пользовался от слова совсем 110$
-
Вітаю всіх! Хтось може підказати... Малого, 10 років, хочу віддати на футбол (soccer). Хтось знає де в Етобіко тренують дітей?