Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, нашої з вами допомоги потребують бійці 17 ОМБР ім.Костянтина Пестушка. Треба відремонтувати ДВЗ на евакуціному пікапі, основні запчастини придбані, залишилось дозбирати на оплату по роботі і залишок запчастин! Приблизна сума збору 60000 грн. Всім наперед дякуємо за підтримку!!! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На ремонт ДВЗ ЗСУ На ремонт ДВЗ евакуаціїного авто 17 ОМБР ім.Костянтина Пестушка 🎯 Ціль: 60 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/6urMBMYVwL 💳Номер картки банки 5375 4112 1361 6308 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/p/ML64fKQKvwGuc2uX/
-
Anastasiia [623665768] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 22/03/2024 01:58.
-
vm.tiktok.com/ZMMAfWeTV
-
Ruslana [944198629] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 22/03/2024 02:13.
-
Привіт! 🙋🏻♀️ Мене звати Руслана і я майстер з нарощення вій більше восьми років. Хочу запропонувати вам наступні послуги : 1 нарощення вій (від класики до мега об’єму) 2 ламінування вій 3 корекція / фарбування ламінування брів 💥 -10$ OFF на перший візит Inst.: www.instagram.com/wow_lashes_toronto?igsh=b3podXI5Z3o3eGZy 📍Mississauga
-
Доброго вечора можливо хтось здає авто в рент ?
-
Вітаю, українська діаспоро 💛💙 Якщо ви в Торонто або неподалік, ласкаво запрошую вас цієї суботи, 23 березня о 16:00 на відкриття моєї художньої виставки “Коли небо падає”. 📍Shevchenko Museum 1604 BLOOR STREET WEST Toronto, ON Вхід безкоштовний Я дуже сподіваюся вас побачити!
-
Вітаємо GN🐈⬛, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт в закріпі є
-
Доброго дня. Компанія USA Expert пропонує послуги з відкриттям візи BUSINESS/PERSONAL (B1/B2) на 10 років. ( бізнес-туристична віза ). 🇺🇸 За консультацією звертайтеся до особистих повідомлень.
-
Всім привіт! Можливо є в чаті людина, яка працювала в Україні чи вже тут, в Торонто, працює в медичній сфері, спеціалізація-урологія. Зі знанням англійської мови. Потрібна допомога з супроводом літньої людини (мужчини) до лікаря в наступний вівторок. По оплаті-домовимося в особистих повідомленнях.
-
Вітаємо D, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Усім привіт. Потрібна допомога. Чи у когось траплялось таке. Ось у дівчини прийшли документи, все аппрувнули, але прислали на ircc два документа однакові Biometric Validity Letter, а саме документ на вклейку Original Passport Request немає. Коли написали та заповнили саму форму на ircc help - відповіли що нам вислали усі необхідні документи. (прикріпляю які документи є на зараз). Питання, що в такому разі робити? Дякую за допомогу кожному.