Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
P.S. "З уізжати на перезарядку" - щиро орнув. Бажаю тобі розібрати і теж орнути.
-
Я не думаю, що багато кому в чаті цікава мілітарна темактика, а також ти пару повідомленнь назад сам сказав, що тобі не цікаво розбератися. То ж, ми закінчили.
-
Я давно в этом всем разобрался. Кто ищет возможности, находит возможности. Кто ищет отмазки , находит отмазки. В самом простом гражданском дроне , есть аж 3 варианта действия на случай потери связи, я выбираю возвращаться на место взлета. Но ты посмотрел Ютуб , с тобой уже не поспоришь.
-
Залишились лічені хвилини🫢 До запуску машини часу, щоб повернути вас у 80-90ті роки. Всі деталі на місці, не вистачає лише вас❗️ Ми розпочинаємо🪩 Поспішіть, адже зовсім скоро відбудеться конкурс на найкращий костюм у стилі 80-90х💃🏻 Для милишок вхід БЕЗКОШТОВНО😏 Для пацанів 25$ Найатмосферніша туса всіх часів😎 Ох і гаряче буде❤️🔥 Let’s go👊🏻 📍Restaurant “Fregata” 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
Так, мобілізація потрібна не для Українського фронту. РБ і РФ, планують зробити таку саму провокацію на кордоні з Литвою і захопити Вільнюс. Навчання по цій тематиці у них дуже активно проходять, відпрацьовують стрімкі 40 кілометрові нічні марші. Це всього навсього операція прикриття, для того щоб зібрати армію, яка "випадково" на навчаннях в Білорусі нападе на Литву.
-
-
Ох, понеслось :) Друзі, якщо РФ нападе на країну НАТО (а Литва у НАТО), то ми дійсно опинились у новому світі, але немає зараз ніяких ознак, що рашка потягне війну з НАТО. Вони в Україні зав'язли, яке НАТО?
-
Прикинути, що країна яка веде не дуже успішну війну, сама собі відкриває другий фронт - ну таке :)
-
А якщо я знов буду рекомендувати читати інформацію (в тому числі про вже розвернуті війська НАТО у Балтії), це знов буде не агрумент? 🙂 Якщо так, то знов закінчуємо ось це все. Політика - дуже цікава штука, але тільки для тих, хто дійсно готовий розбератися.
-
Так, вас вже двоє 🙂