Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю кімнату з 06/15 на 2 місяці. Про себе: Я програміст (фрілансер). Строго проти куріння та алкоголю, проти вечірок вдома. Я люблю сидіти вдома. Якщо є спортзал в комплексі великий +. Якщо потрібно можу скинути своє портфоліо чи LinkedIn та надати credit score, минулий контракт який був підписаний з минулим Landlord (в якому є його номер телефону)
-
Попробуйте через онлайн чат бот і попросіть асистента, поясніть їм ситуацію і думаю щось придумають
-
Сума змінена, диски вже купили в Харкові! Чотири штуки за 6000грн віддали! Друзі, терміново потрібна ваша допомога спецпризначенцям головного управління розвідки! Необхідно придбати і передати 6 шин Wanli SU006 Alpinism A/T 205 / 65 R 15 94 H та 2 диски R15 на Audi A6 Avant. Хлопці відбивають атаки на Харківщині, тому дуже важлива швидкість збору! Все робимо разом заради країни! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На шини для ГУР Шини для спецпризначенців головного управління розвідки. Харківський напрямок!!! Шість шин і два диски! 🎯 Ціль: 13 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/2bH4bbbdsL 💳Номер картки банки 5375 4112 1813 4331 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/p/bHTqvwoGJPkHbAxV/
-
Доброго дня підскажіть як відключитися від оператора fido ми виїхали вже з Канади а оператора не відключили і вже почав капати борг
-
Друзі, терміново потрібна ваша допомога спецпризначенцям головного управління розвідки! Необхідно придбати і передати 6 шин Wanli SU006 Alpinism A/T 205 / 65 R 15 94 H та 2 диски R15 на Audi A6 Avant. Хлопці відбивають атаки на Харківщині, тому дуже важлива швидкість збору! Все робимо разом заради країни! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На шини для ГУР Шини для спецпризначенців головного управління розвідки. Харківський напрямок!!! Шість шин і два диски! 🎯 Ціль: 19 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/2bH4bbbdsL 💳Номер картки банки 5375 4112 1813 4331 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/p/bHTqvwoGJPkHbAxV/
-
Нужен мастер по ремонту лэптоп Нужен автоэлектрик который может перепрошить мозги
-
Правильний посил)),Олег не вистачає позитиву))
-
-
Сдаются 3 комнаты в уютном доме в районе Этобико недалеко от метро Киплинг Цены от 900$ до 1100$ к сожалению только для мужчин,извините девушки ( В наличии 3 паркоместа Адрес 189 shaver avenue north +14376774886 Денис
-
$90. Новый новисенький. В коробке
-
Shrink film 200$
-
Здаються кімнати. Перша- для пари на довгий термін (вільна вже) за 1400cad./міс., а також кімната для однієї особи з 01.06 850cad./міс. Локація: 69 George street, York