Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, фото-відеозвіт від бійців 123 ОМБр, 188 батальйону, медичного пункту! Шини Lanvigator MILE MAX 235/65R16C 115/113R 8PR для евакуаціїного буса бійці отримали і оразу перевзули, працюють далі!!! Щиро дякують за підримку і допомогу! Окрема подяка за довіру нашій команді волонтерів!!! www.facebook.com/share/p/crRnWTfhnq4xLm4D/
-
відправляли укрпоштою, все прийшло
-
Вітаємо Eugene, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо True Exchange, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Игорь, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Шукаю машину щоб перевезти меблі Можливо хтось має контакти
-
U-Haul будет дешевле всего
-
ПРОПОНУЮ РОБОТУ! Потрібно кілька хлопців на розбір складських стелажів у приміщенні. Робота у Бремптоні, тому треба людину з машиною (бажана локація збору - North York). Початок у понеділок. Прохання - якщо зовсім в цьому не розбираєтеся, не пишіть. Зарплата від виробітку. Деталі в приват.
-
@M333ike [398931758] надсилає спам повідомлення. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 31/05/2024 07:01.
-
t.me/cashcoingame_bot/click?startapp=zChOrG Earn CASH by clicks and invites! Join the new economy of CASHCOIN
-
Торонто - Етобіко Від сьогодні !!! Miсце для проживання від 600$ Чудовий район 5 хв до торгових центрів, громадських зручностей і автобусної зупинки. Мебльована кімната спільна кухня, сан вузол. Всі комунальні послуги включені, wifi Інтернет, пральню, 1 паркінг. Будь ласка звертайтесь в особисті
-
Вітаємо Jared, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзі, всім добрий день! Підкажіть, будь ласка, можливо хтось тут здає кімнату (бюджет 700-900 на місяць) район York Mills, Don Mills, Leaside, North Toronto 👏 маю проходити стажування в York University за програмою Mitacs з 15 липня по 4 жовтня. Маю проблеми з пошуком житла, бо зможу заплатити за проживання, коли отримаю стипендію (отримаю я її по приїзду в Торонто), якщо це не проблема. Якщо хтось має змогу здати кімнату, я в особисті повідомлення надам всі підтверджуючі документи, що я дійсно їду на стажування і те, що я маю грант стипендії. Буду дуже вдячна за вашу допомогу ❤️🫶