Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня підкажіть де в Норт Йорку можна здати на права
-
Шукаю Клініку Де можна зробити МРТ без довгого очікування. Тому що від реабілітаційного центру мені апойтмент поставили через пів року. Якщо хтось знає клініку де можна зробити це швидше, дайте контакти! Спасибі!
-
Добрый день, подскажите пожалуйста пару страховщиков кто делает страховки на машины, спасибо!
-
Всім привіт. Мене звати Платон, я таргетолог. Займаюся просуванням бізнесів через платформи Facebook & Instagra. Що саме я роблю? ✅ Налаштування таргет реклами Facebook & Instagram ✅ Ведення СММ вашого Inst ✅ Створення сайтів під ваш бізнес Маю кейси з багатьма сферами. Якщо цікаво - чекаю в особистих повідомленнях, обговоримо умови співпраці)
-
Доброго дня хто возить на Ніагара , відгукніться
-
Здравствуйте 🙋♀️ предлагаю работу на дому, нужно переписывать текст в ворде, сложного ничего нету все объясню и покажу работать можно как и с ноутбука так и с телефона, оплата хорошая, кому интересно пишите в Личку, всем хорошего дня и хорошего настроение.
-
Ви шукаєте реалтора у Торонто? Звертайтеся до Міли Косенко! Вона допоможе з пошуком, орендою або продажем будинку. Для деталей телефонуйте за номером 📞 416-509-5053 або пишіть на емейл ✉️ [email protected] Також, якщо вам потрібен нотаріус для завірення документів, звертайтеся за адресою та контактними даними
-
Бот і походу скам @Dr_EmMi @marianrohovyk