Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ну типу для чого це повідомлення лишати? Якби це була ще реальна людина то ок, а там видно що фотки чужі і тільки недавно загружені
-
🤷🏼♂️
-
Пишеш з помилками і російськими буквами а потім береш і виправляєш😂
-
Кому ти що доказуєш, така манера спілкування це самий очевидний бот, сам толком навіть не знаєш української мови😂
-
Ні, я там була, мене зустріла ммасквічка, рижа така, суха, трастЯ. І по запаху і по розмові я зрозуміла, що це саме те сміття. Виявилось, що вона власниця цієї багадєльні і сама з мааскви, бо дуже розказувала куди мені йти. Ну і все, почалось справжнє ,,діско,,
-
Я за кермом, котику, пиши в особисті і виходь на відео звʼязок. Взагалі, розумієш про що я тут пишу? Є дві половини-кому ,,похєр,, і не ,,похєр,, ті, кому не похєр підтримають в особисті, а кому все одно, ті ходять на такі тусовки і їм все одно на ту націю, яка потрапає зараз
-
Ті кому не похєр донатять на збори які тут час від часу постить Володимир, ну і на інші на благо нашої армії, а не ходять розводять зраду на права і на ліво і зводять міжусобні конфлікти між українцями які в Торонто намагаються хоч якось відволіктись від того всього негативу, плюс якщо кидаєш якісь звинувачення і тому подібні заяви то будь добрий кидай також і докази, бо так кожен може кричати що хоче і розводити срач
-
Докази твоїх звинувачень де?
-
Пусть будет так )
-
О а ось походу і власник сторінки фейку)
-
Та какие доказы нужны ? Все знают , что ТииВаСи русский владелец , в Его тоже русский владельцы
-
Доброго дня ! Мене звати Євгенія Я пропоную ведення та просування вашого бізнесу через соцмережі, зможу збільшити конкурентоспроможність, залучити нових клієнтів, виділити ваші найсильніші сторони та підвищити вашу впізнаваність. Я розумію, як буває складно закордоном, тому я відкрита до співпраці. Зараз я проходжу навчання та дуже зацікавлена зробити гарний результат та отримати позитивний відгук, натомість за символічну плату. Кому цікаво просування вашого бізнесу чи послуги - чекаю на питання в особистих повідомленнях 🫶🏻
-
Вітаємо Jenny, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇