Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В нас спека +37 і стріляють біля West Edmonton Mall). А так непогане місто работяг типу Харькова.
-
Хлопці, хтось для себе брав машину з Copart? Є сенс бавитись в аукціони? Наскільки відомо не потрібна дилерська ліцензія для торгів
-
У кого є можливість допомогти? Поповнити мобільний. Я служу. 95 бригаді ЗСУ 2 штурмовий батальйон ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ ЩО ЦЕ ПРАВДА! МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ! БУДЬ ЛАСКА НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТ ПОВІДОМЛЕННЯ 🇺🇦
-
Ви її після самостійно реставрувати плануєте?
-
Так, але брати тільки з невеликими пошкодженнями
-
Вітаємо Вика, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт!! Усім, хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні дні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Вітаємо The Antiquity Shop, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привет,подскажите пожалуйста что будет если второй раз попасться без билета в поезде GO ?
-
Десять год тюрьми
-
Вітаємо ✎⎈ⓉⓇⒾⓅⓈⓉⒺⓇ♩♪♫♬, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Марина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Q, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Набираємо нових клієнтів! Манікюр, педикюр, нарощування вій. За адресою 2425 Bloor St W