Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Продам недорого )
-
🟩 Доставка алкоголю 9PM - 5:00AM ▫️+1 (437) 297-0207 ▫️skyline.delivery ▫️t.me/skyline_delivery ▫️www.instagram.com/delivery.skyline
-
Я ПРОДАЮ нову зубну щітку ще в коробці запаковану
-
Ціна ?
-
Білоруських зайчиків?
-
Вітаємо Vika, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт, з 1 вересня здається кімната з окремою ванною в 2 кімнатному апартаменті за адресою Mabelle Ave, Etobicoke. В будинку є спортзал, басейн, сауна, кінотеатр, гриль зона, баскетбольний корт і тд. Станція метро Islington в пішій доступності. Ціна 1425 CAD + utilities (WiFi входить в ціну, паркінгу немає,меблі є). Лише для 1 людини. Оплата за перший та останній місяць, за деталями в дірект.
-
Всім доброго ранку! Я очікую посилку ззакордону і вчора вночі мені прийшла смс, що мені треба перенести час та день доставки. Я пройшла по посиланню, сайт зроблений під Canada Post і я ввела дані з картки монобанку. Тому що за це треба заплатитити 1.41 кад. Зранку прокинаюсь, і виявляю транзакцію - 1500 грн з картки з ресторану pizza pizza, яку я не здійснювала. Монобанк запропонував тільки заблокувати і перевипустити карту, кошти вони повернути не можуть, на жаль. Хотіла б дізнатись куди звератись в такій ситуації, і чи це буде ефективно? Можливо хтось стикався з подібною проблемою. Також прикріплю посилання і скрін смс, щоб ви не зробили таку помилку як я)) На жаль, це вже була ніч, мозок не так добре функціонував, і я не змогла зрозуміти, що все це супер дивно, тому що дісно чекала на посилку.
-
Можно в SPORTLOTO обратиться.
-
Доброго дня шукаємо чоловіків для роботи (встановлення вікон )+ 25 звертайтесь в приватні повідомлення
-
Вітаємо Юлія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇