Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Маю на увазі я нікому не даю мій укр номер, але він працює, просто сімка виключена лежала весь цей час . Дякую, мама є в Україні, може вона звернеться, я поки написала онлайн заяву в поліцію, та невідомо чи вони візьмуть її в роботу. Так, я не була в Україні з 2022, а от IP надійшло з Кривого Рогу, та і мене вони можуть відслідкувати, що я в Торонто. Подзвонити в ці мікрозайми я не можу , бо з Канади дуже дорого. Тому і не знаю що робити. Чекати доки дадуть відповідь на емейл .. Дякую вам, що спитали для мене 🙏🏻
-
Я поспілкувався з другом, в якого була схожа ситуація. Український номер який прив'язаний до вашого аккаунту, давно не використовується? Тобто він не міг у ротацію піти? З його слів, у вас трошки простіше ситуація, вам треба довести, що ви за цей час були за кордоном, і мені здається це не складно зробити, якщо у вас є штамп виїзду з України. Також треба поговорити з живим представником банку, та пояснити всю ситуацію. Краще або чат або телефонний дзвінок, і щоб записувався з вашої сторони теж. Ну і якщо хтось у вас є в Україні, можуть звернутися до поліції нарахунок цієї фізичної особи, але то не сильно чимось допоможе вашій справі.
-
Вітаємо vasyl, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Кому нужен билет на Boris Brejcha?С налогом вышел 103$ отдам за 75-80$Следующая пятница в Торонто👌Сам не могу пойти,планы поменялись.😭
-
We invite all creative people to visit us and chat.We will be able to eat, drink, play music, sing, and play instruments.To meet, A to make new connections and maybe even record some songs. We have a studio. A-a, you can read books, because we have a library, a DJ booth, a setup, musical instruments and much, much. A-a, very, very ambitious ideas, goals and very interesting thoughts. So Let's shake this world.North York.6472051308.Tim Hortons,Yong 6001.maps.app.goo.gl/pzo24Jhb972ZLVwN7?g_st=ac.. Start at 7pm.until midnight.WE LL HAVE UKRAINIAN TASTY FOOD!!! Don't forget to take your drinks and snacks or any type of food whatever you want whatever you like I can't wait to see all of you soon.Thanks.TORONTO.22.9.24.SUNDAY
-
Moneyveo та Швидко гроші. Не знаю хто, але з привату надійшло повідомлення що з українського IP з Кривого Рогу. Fizichna Osoba Pidpriemets Korol Ruslan Vasilievic Назва провайдеру Також взломали ізі банк та Приват 24 , можливо і інші банки, але від них не було повідомлень .
-
Розкажіть більш детальніше вашу історію, будь ласка, якщо можете. Що за організація? Хто і як оформив кредити на вас? Може простіше буде комусь провести аналогію і порадити, якщо такі є. А також можливо треба попередити в групі і в інших місцях про ці організації, щоб ніхто більше не зв'язувався з ними.
-
Вітаю всіх, потрібна ваша допомога, я благаю ! Вчора взяли на мене кредити в Україні, можливо хтось з таким стикався, що мені робити ? Я вже написала в ті організації, але від них звісно ж немає відповідей, а додзвонитися вони не можуть на український номер, бо я наразі в Торонто. Може хтось порадить що робити 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Здається кімната для однієї людини у комфортному кондо, Mississauga, 10 хвилин ходьби до Square One. $1200/міс., інтернет і комунальні послуги включені. У будинку є спортзал, басейн, сауна. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном 416-358-6004
-
Кому нужен билет на Boris Brejcha?С налогом вышел 103$ отдам за 80$
-
Вам до будь-якого? Звичайно можна.
-
Запрошуємо вас на неперевершену Українську вечірку, яка відбудеться: Date: September 20 Time: 9:00pm - 2:00am Особливості вечора: - Неперевершені танцівниці, які запалять атмосферу - Топовий DJ BABASKIN, який створить незабутній музичний супровід 📸 Фотограф - Alex UA - Вишукані кальяни для вашого задоволення - Українська атмосфера та улюблені пісні 🇺🇦🎤 - Бар та кухня з нашими улюбленими напоями та стравами Умови входу: - Вік 21+ - Дрес-код: стильний. Жодного спортивного одягу, кепок чи худі Вартість входу: $25 (Готівка тільки при вході) Address: Tea Va See 📍 1416 Centre St Thornhill, ON L4J 8A1 Canada** Приєднуйтесь до нас і створіть незабутні спогади на ексклюзивній українській вечірці!