Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Запрошую вас на Різдвяну міні-фотосесію, яка відбудеться вже цієї неділі, 1 грудня, о 12:30 в прекрасній студії Nouvel (North York). Залишилося всього одне вільне місце! І це за суперціною🔥 Готові фото через 2-3 дня🔥 Не пропустіть можливість отримати теплі святкові фото, які будуть зігрівати ваші спогади довгі роки! Деталі та запис – у приватних повідомленнях. Чекаю саме на вас! www.instagram.com/marialuchka_photographer?igsh=OGt5Nmk4bnFwOGF3&utm_source=qr
-
Вітаємо Mary, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
І яку найскоріше получити
-
Доброго дня , чи роблять ще якісь візи в канаду
-
доброго вечора хто може допомогти? мені не вистачає коштів на продукти😞 грошей немає навіть на хлібину. люди, прошу, якщо маєте можливість, відправте будь ласка пару гривень… буквально 10 грн. або скільки не шкода… я буду вам дуже вдячна 🥹 я збираю на їжу 500грн своїй родині.. цього вистачить щоб прожити тиждень до зп.😢 дякую за увагу 🙏🏻 вірю що є добрі люди які допоможуть 5355086025992784
-
GTALANDSCAPING.COM ищет опытных лэндскейп-инстоллеров. Пожалуйста, свяжитесь с нами, если у вас есть опыт работы от 2 лет в: - укладке интерлока; - установке retaining walls и работе с камнем - умении использовать тяжелую технику. Требуется действующее водительское удостоверение. Пожалуйста, позвоните/напишите нам на номер 6478039248.
-
Вітаємо GTABINS, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Anastasiia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Vova Photo, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрый день Куплю информацию: Имя и фамилия Адрес Дата рождения Человек должен иметь канадские документы и жить в Канаде
-
Хтось буде їхати з Торонто у Варшаву, або в Київ найближчим часом? 🥺 є невеличке прохання
-
Сдаётся частная спальня с собственной ванной и гардеробной. В квартире с двумя спальнями на берегу озера. Кухня в спальне. Только прачечная и коридор совместные. Бассейн, тренажёрный зал, барбекю, сауна , кинозал, вай-фай и гидро включены в стоимость. Возле украинского посольства, можно на короткий срок. 1490 в месяц