Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт! Хочу порекомендувати вам канал. Тут великий вибір сті ків для GL.0, HEE.ТS, ТЕР.ЕA. Також в наявності є сига рети, одноразові пристрої, гаджети для сті ків та багато іншого. Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як перенести канадську візу з старого паспорту в новий ?
-
Добрго вечора,допомагаємо отримати перше посвідчення водія,вирішення статті 130,заміна посвідчення 🇺🇦🪪 Пишіть нам у приват! 🤝🏻
-
Вітаємо Ростислав, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Елизавета, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт! Мене звати Катерина, я професійна актриса, педагог і ваш майбутній провідник у світ акторського мистецтва. Хочу запросити вас на теплий і надихаючий акторський клас для початківців. Цей курс я створила для людей, які мріють знайти час для себе, людей, які хочуть відкрити свою харизму, бути більш впевненим та проявляти себе! Або просто шукають нове хобі, що наповнить життя емоціями та радістю. ✨ Що ви отримаєте? • Навчитесь краще розуміти себе та свої емоції. • Покращите впевненість у собі та своїй мові. • Весело проведете час у компанії однодумців. • Спробуєте акторські техніки, які стануть у нагоді навіть у повсякденному житті. Атмосфера наших занять — це тепла, легка, дружня підтримка. Вам не потрібно мати жодного досвіду, лише бажання спробувати щось нове. 📍 Коли і де? 8 грудня, неділя Початок о 12:00-15:00 💰 Вартість: 120$ 💌 Як записатись? Напишіть мені у приватні повідомлення або у мій інстаграм @bratchyna Місця обмежені, тому встигніть забронювати своє! Обіймаю та чекаю на вас ❣️
-
Всіх вітаю! Я Олег маркетолог Вже більше ніж 3,5 роки я допомагаю підприємцям залучати нових клієнтів та розвиватися через соціальні мережі 🧑🏻💻Наші послуги включають: • Аудит вашої уже працюючої реклами •Налаштування та ведення реклами Facebook, Instagram (таргетована реклама) •Розробка та створення веб-сайтів під ключ будь якої складності •Google ADS (контекстна реклама); • YouTube реклама • Оптимізація пошукової системи(SEO);
-
Усім привіт🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-
Здається в оренду робоче місце для б’юті-майстрів! Toronto Beauty Community Ідеальне робоче місце для: • Бровистів • Візажистів • Лешмейкерів • Майстрів манікюру та педикюру Що ви отримаєте? • Сучасний інтер’єр • Зручне розташування • Повністю облаштоване місце для роботи • Зона для клієнтів • Wi-Fi, комунальні послуги Оренда доступна : поденно , пів місяця , та повний місяць . Локація: Downtown Контакти: 437 655 7647 , Або звертайтеся у Приват . Інстаграм сторіночка: www.instagram.com/beauty.community.toronto?igsh=ZXJ0dmF2dHJjYWdk 📌 Забронюйте місце вже зараз і працюйте в комфорті та затишку . ⠀ Розпочни свій бізнес з 500 $ у місяць і почни працювати на себе.
-
Вітаємо Полина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Здаються 2 кімнати в оренду для охайних дівчат 🏠 Локація: North York (Bathurst & Finch) 💰 Ціна: 1100 CAD за кімнату (без комунальних послуг) У квартирі проживає жінка. Кімнати світлі, затишні, в зручному районі з розвиненою інфраструктурою та транспортом. +16478979076