Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А ти думаєш тут варіантів доуя?)))
-
Айрбнб
-
Основний пошук житла то маркетплейс і кіджіджі. Є здача помісячно, але оплата йде як правило перший і останній місяць + кей депозит.
-
Здають кімнати на двох для студентів по $500 +-200баксів. Так що можна знайти.
-
Ну, із досвіду інших, чув що можна знайти і без останнього Але все одно, писав що їду з другом, 3к мені, 3к йому, а квартира то одна, думаю нам вистачить заплатити за 2 місяця ще й залишиться щось, плюс ми з собою привезем якісь гроші Звісно перший час нам буде складно, дуже складно, утягнемось ягось, головне що готові, думаю, потім вийдем на рівну пряму дім-робота-зарплата і думаю все буде хорошо
-
Але успіхів!
-
Перший та останній. Як би мені не хотілося, трьох не вистачить щоб заселятися
-
Три тижні то так, умовний срок, для пошуку роботи і першої аренди Хочеться просто знати, що коли я приїду в Торонто, я точно буду мати де ночувати, день, два, три, тиждень, три тижні, не важливо Не хочеться їхати на абум, надіючись на червоний хрест, а потім ночувати в аеропорту 3000 що отримаєм звісно пойдуть на перший місяць аренди квартири
-
Пекельно дорогий
-
Так а за три тижні що ви робитимете? Для 3000 треба зробити SIN та банківський рахунок. В принципі, це можна зробити за один день, але це ще один день
-
Так на CN Tower же є ресторація