Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Печально те, що хлопців з україни зараз не випускають хоча багато хто втратив свої домівки і реально постраждав, ті хто навіть не був в Україні і не бачив все своїми очами отримують візи, а дійсно постраждалі не мають змоги навіть. У мого колишнього хлопця в харкові на северке потрапили в будинок і він досі не може виїхать.
-
Таких багато хто візу отримав, особливо з криму люди, ліцемери. Згадали про те що в них є український паспорт коли канада почала направо і наліво візи раздавати. Канада не предусмотрела те що за куает будуть їхати всі. Ті що навіть не були під час війни в Україні. США в цьому плані халявщиків отфільтрувала.
-
Здравствуйте ищу работу водителем в Торонто стаж 20 лет на спринтере по Европе и Украина Ест g и обучаю на вождений на экзамен и записываю на g full 6478799748
-
Тю, я думав в нас немає людей, які його не знають... Це відомий український психолог, філософ. Кандидат психологічних наук. Автор книг для саморозвитку "Чому саме Я?", "Не можу зупинитися", і, здається, "Сарказмити публічно", соавтор "Сім гріхів пам'яті". Перший українець, який зміг виграти стіну в тенісі (сквош). Встановив віндоус в ноутбук Тіма Кука дистанційно. Я тобі кажу, неймовірна людина! Зараз скину лінк на інстаграм.