Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ви були винні 7 долларів, ви закінули 11, на 3 доллара більше. Але 11 зависли, і будуть щє три дні висіти. Кредіт евейлабл показує зо ви нічого не винні і навіть 3$ в плюсі) Ваш кредит ліміт 1000$, доступний кредит 1003( якщо б ви з нього потратили, були б винні банку там було б 1003 мінус сумма яку ви витратили) Карент баланс і пендінг може зайняти 3-5 днів на оновлення інформації, але по кредит евейлабл видно що ви нічого не винні і навіть закинули більше ніж треба)
-
Якщо розберетесь шо там до чого, то напишіть) Бо я курва вже як тільки не рахував, все одно нічного не зрозуміло 😅 Особливо з current balance.
-
Це все по різному) все залежить від спеціальності, вашого рівня англійської, вашого навчання і вашого досвіду. Окрім всього того - рівень комфорту особистого (з якою пропозицією ви готові погодитись) Тож, навіть не намагайтеся рівняти себе і інших в плані пошуку роботи. Я особисто знаю багато різних кейсів людей які шукали роботу 1 місяць і тих хто вже 7-й місяць шукає)
-
Але дякую за пораду:)
-
Звичайно:)Роботу ми також шукаємо, але не впевнена що вийде її знайти за 1-2 місяці, навіть якщо ми відправляємо cv кожен день
-
Скажіть будь ласка, нам рекомендували на хелп від Онтаріо тільки через 1-2 місяці після прибуття подаватись, не раніше бо не підтвердять поки ми не отримаємо основну допомогу (3000) і не витратимо її…Чи може хтось щось з приводу цього порекомендувати?Чи варто подаватись зараз, чи чекати 1-2 місяці?
-
Normal 10 або 14, дивись про забрудненню. Але дружино моя каже що то жорстке прання (джинси і таке інше). Якщо звичайні речі, то Casual або Delicates, на 6 або 10
-
Лекарства лучше для себя возьмите, от простуды
-
Стіків не більше 200 шт без податків
-
Підтвердження airbnb, там можна роздрукувати