Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
ca.indeed.com/m/viewjob?jk=e6d26405bd777c12&from=serp
-
Якщо до сьогодні не видали, то чи завтра чи вже тоді мабудь у вівторок. Thanksgiving в понеділок, у мене в канторі вже сьогодні всі в пів сили працювали, а в державних структурах там я впевнена що взагалі хіба в треть сили працюють в таких випадках 😅
-
Ну всем по разному, кому-то в течении 4х дней, у меня лично прошло уже 4 дня и пусто 😁
-
Я до сих пор жду
-
Контракторів, сто, клінік і тд
-
У мене на самсунгу висвічує назви контактів якихось крутих і мегаперевірених, типу школи чи банку
-
Добрий день. Якою поштою краще відправляти до Европи посилки із Канади?
-
Хто відправляв посилку з Польші в Канаду морем. Як її можна відслідкувати, якщо трекінг номер не оновлюється 2 місяці ?
-
«Ми боремось не тому, що ненавидимо тих, хто знаходиться перед нами, а тому, що любимо тих, хто у нас за спиною», - Роман Шухевич. Ця цитата буквально з перших тижнів повномасштабного вторгнення майорить в українських медіа. Бо це правда - нами рухає в першу чергу любов, а не ненависть. Любов до рідної землі та до близьких людей. Любов до свободи та жага до життя. Це наші, українські, цінності. Вже більше як 7 місяців наші відважні воїни боряться за ці цінності та за Україну. І ми завдячуємо їм абсолютно всім - за їхню любов до «тих, хто у них за спиною», яка кожного дня веде їх у бій і за те, як відважно вони боряться, віддаючи свої життя, аби ми зберегли свої… 14 жовтня на День захисників і захисниць України ми організовуємо акцію подяки, аби висловити все те, що кожного дня у нас у думках і на серці. Приходьте, аби вшанувати кожного героя цієї страшної війни. Приходьте, аби показати світу що таке Україна - це безмежна любов, подяка та віра🇺🇦 Законодавча будівля Онтаріо 111 Wellesley St W, Toronto (Queen’s Park) 17:00 - 19:00 Збираємося тут: Nathan Phillips Square 100 Queen St W, Toronto Чекаємо кожного💙💛 #ThankYouDefendersOfUkraine
-
Можно купить в метро, в автомате, где потом и пополните её.