Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
я помню что в этой группе было много тех кто приехал в торонто без знаний языка или возможности найти хорошую работу, хотел узнать как вы выживаете с маленькой ЗП? У меня траты в месяц на двух человек и кошку около 6-7к кв = 2к такси = 1к продукты = 1к комуналка, интернет 0.5k траты на кошку (часть единоразово, но часть будет каждый месяц) = 1k амазон, веши в квартиру 0.5k При этом я не считаю что живу "богато", разве что такси, все остальное обычные вещи Как экономить? Сколько у вас уходит?
-
Локація: sunnyside carpark 527 maps.app.goo.gl/enYpqA5SHkrEMeRK6?g_st=ic
-
Всім привітики друзі ❤️ Біля 7 будемо збиратися компанією на лейкшорі, в парку! Хто має бажання, підтягуйтесь! Будемо робити барбек‘ю, щось типу того. По можливості беріть із собою алкоголь, чекаємо !
-
Можу дати контакт страхового брокера. Гарний дядько, порадить і зробить як найліпше
-
Залежить від опцій та авто. Візьміть квот від TD Insurance онлайн безкоштовно. Може дасть не найнижчу ціну, але воно точно не відрізнятиметься в рази
-
Дуже вдячний.
-
Доброго вечора, кто вже розібрався с пересиланням грошей з Канади до України.Бажанно щоб ця операція була швидкою!Дуже вдячний за увагу, та за відповіді
-
Так
-
Дякую:)
-
Треба. Теорію + дозволять одразу практику на Full G один раз через зарахування попереднього досвіду
-
www.instagram.com/reel/CjBmy79pz1b/?igshid=OTU1ZGJlYWQ=