Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я в місісазі робила, просто прийшла, сказала що я ньюкамер з України і вони без лишніх питань дали листочок з номером в черзі і я просто сиділа й чекала поки буде мій номер🤷♀️ щоправда черга до черги теж нормальна така була)
-
А є хто летів без дозволу ? Наприклад мені ніякого листа не приходило .
-
Якщо видає помилку на одного з членів сім'ї або якщо хоч на одного не видає помилку , то оформляйте на того що не видає помилку . Ми так зробили на мене . Грощі за 2 дні поступили . І якось легше стало . Тепер можемо чекати 1,5 місяців поки на трьох іще получиться подати .
-
Даєте свій паспорт та роздрукований дозвіл на роботу . Нічого не запитували , тільки уточнювали дані - фіо, дату народження, місце народження і наче все . Потім сказали посидіти почекать поки буде готово . Ото і все . Нічого не бійтесь , тут міграційні офіцери працюють для людей . І ви можете у них запитати будь що .
-
Я смотрел отели, они дороже чем апартаменты на Airbnb. И не забывайте, что к стоимости надо будет прибавить 13% налог. Это будет видно при выборе количества ночей
-
Airbnb думаю будет дешевле, чем отель. А вообще в Торонто нет чего-то, чтобы стоило недорого
-
Питання задавали, чи є у вас ворк перміт чи треба отримувати? Сказали треба отримувати, направили в чергу і от тут труднощі почались - вистояти 2 години в черзі 😂 інших труднощів немає)
-
Для рента квартиры необходим гарантер либо кредитная история и письмо с работы. Если работы нет, то могут сдать только при условии оплаты за 6 или 12 месяцев вперёд
-
І мені страшно трохи