Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
нам теж так сказали
-
ви вирішили цю проблему?
-
... Я дарував їй квіти, а вона дарувала посмішку за це. Не мені. Я надсилав букети і вірші, пісні та цукерки, чекав її після роботи щоб провести на маршрутку. А дякувала вона не мені. Хороший, може бути лише другом, сповідальником чи прислугою. Цікаве відчуття, бути лише ніким для когось...
-
Спасибо, Срок изготовления не подскажете?
-
Подскажите, если кто-то оформлял SIN онлайн. Забирать его как? Лично? или отправляют почтой по адресу проживания?
-
Добрий день everybody. Терміново здам квартиру bachelor ( перепишу свій контракт на вас, лендлорд погодився на такі умови) Тому, що потрібно як найшвидше повернутись в Україну..😔 Квартиру залишаю як є, з меблями, посудом, технікою і побутовою хімією. Також в квартирі проведений вайфай +40$ щомісячна оплата. В будинку є підземний паркінг та laundry room. Квартира знаходиться в мідтауні ( вулицю дам в приватні смс) ціна 1550$ за місяць все включено ( тобто комунальні послуги) Біля квартири в пішій доступності: - під домом автобусна зупинка ⁃ трамваї 5 хвилин ходьби ⁃ Метро 10-15 хвилин ходьби ⁃ Супермаркети, алко магазини, аптеки, ресторани в 10 хв ходьби. Ви оплачуєте перший і останій місяць і ще два. Тобто в сумі за 4 місяці вперед. Також 2 місяці є безплатними це квітень та червень(коли ми підписували договір була акція). В сумі як ви заселяєтесь у вас оплачено пів року. Давайте допоможимо одне одному 🤝🏻🇺🇦
-
Ви можете повернутися до центру, де робили огляд, і вони за 20$ +/- роздрукують вам результат.
-
Доброго дня,підскажіть будь-ласка як переробити дозвіл на роботу,мед огляд пройшла більше місяця тому,повідомлень не отримала ,але знаю ,що можу і не отримати,треба уже виходити на роботу ,працювати на перманент резидент ,а я взагалі заплуталась с цими сайтами 😣дякую ,хто відгукнеться!!
-
Привіт українці! Здається окрема кімната для хлопця, мебльована в квартирі на Yonge&Steeles. Ціна 1000+ ком Шукає знайомий Номер в особисті скину
-
Дуже дякую 🙏