Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Як і обіцяла організаторам Richmond Hill Canada Ukraine Welcome Party Aug 27th, звіт по кожній копійці. Кошти було розділено на 2. 1гу частину термінове прохання від ВЧ 05030. Невистачало 35000 гривень, які й були перераховані. Фото й відео у коментарях. Виталий Черевач 2га також термінове прохання перекрити 1900 Евро (2500 канадських) на підрозділ Санти на придбання квадро було відправлено 06 вересня. В'ячеслав Скічко Тільки разом ми сила! Ще раз дякуємо всім органзітаторам Emin Mishka й причетним. На крок ближче до ПЕРЕМОГИ! As promised, report for each penny raised (3100 CAD) in Richmond Hill at Shab o Rooz on August 27 2022 fundraising event: $1260 transferred to purchase necessary sniper equipment. Guys were short 35000 UAH $2500 ( we added extra from other event) was transfered for drone purchase as guys were short 1900 EUR. Thank you to every participant! And we are not stopping with plenty events planned. #StandWithUkraine
-
Доброго дня 💛💙 Дівчата, кому потрібні гарні брови? Чекаю на вас 😇 Я майстер бровист-візажист з Києва. ⚜️Тількі преміальні матеріали по демократичним цінам. Знаходжусь біля High park (станція метро 🟢Keele) Моя сторінка: instagram.com/mua.sova #Торонто #майстер #бровист #Etobicoke #візажист
-
Всім привіт! Продаю 2 квитки на концерт The Weeknd в Торонто 22 вересня Концерт, на жаль, перенесли, і я не зможу на нього потрапити( Одразу кажу ціну - 400 канадських доларів за 1 квиток. Це гарна ціна і зовсім не дорого, бо місця на перших трибунах, де квитки по 600 кадів, я продаю свої дешевше Напишіть мені в лс, хто зацікавлений🥰
-