Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Поки що в друзів, але не можемо довго в них жити, продовжуємо шукати. Я вирішила спуститись нижче, тепер рієлтор продовжує шукати нам кондо, а я починаю шукати ренталки, раніше їх не розглядала. Але зараз така парадоксальна ситуація на ринку, я не готова віддавати цілий стан заради малесенької студії...
-
Рентовка или бейсмент выход. Рентовки 2 бд это 2500 и 2700 мы смотрели на такой бюджет. Кондо мы готовы заплатить надолго наперед но там все тоже не так гладко есдии наперед за год заплатишь. Ленлдлорд просто забить на тебя может.. истории как лендлорд что-то чинит месяцами оч часты а вы в этом живете уже заплатив. Ну или если срочно надо съехать никто ничего не вернет
-
Привіт мене звуть Вікторія я з України😉 #Майстер - #перукар чоловічих стрижок з досвідом роботи 8 років , пропоную свої послуги ! • різні техніки на будь-яке волосся✅ • дитячі стрижки ✅ Вартість стрижки 20-25$ Можливі також жіночі перукарські послуги : • рівняння кінців • чілка ☎️+1 (437) 258-3656 Район Етобіко,перехрестя Stephen Dr, Berry rd
-
Дивлячись, що Вас цікавить. Бейсмент або кімнату можна винайняти через Kijiji (можна домовитись з власником за умови, але можуть бути афери, бо це як наший олх). Ренталки можна пошукати на rentals.ca або через їхні сайти загугливши properties management (з вимогами там теж простіше). Кондомінімуми треба шукати через рієлторські агентства (і так, там треба мати кредитну історію, або гарантора, або гроші на 6-12 міс вперед + роботи + референси, але не завжди). Особисто наш досвід, шукаю 3 тижні житло через рієлтора, знайти не можемо, бо кредитної історії немає, гроші більше ніж за 3 міс заплатити на перед не можемо, роботу тільки знайшли - на бюджет до 2200 СА ленлорди на нас, як конкурентів навіть не дивляться. Мабуть варіант тільки рентовки. Можете знайти гарантора, шанси ніби більше
-
Добрый день, посоветуйте хорошего риэлтора в Торонто?